Egen produksjon av produkter

Er det noe jeg har drømt om lenge, så er det å kunne tilby omverden produkter jeg selv har designet og produsert fra råvare(r) til ferdige produkter klare for salg. Og det er med stor glede jeg i dag sitter jevnlig og designer nytt, både fra egne ideer og kunders ideer, og kan tilby dette for salg igjennom forskjellige kanaler.

Til høyre kan det sees noen produkter som er underveis i prosessen fra råvare til klare for salg. Noe nesten ferdig og noe akkurat påbegynt. Og, det er MYE mer i produksjon!

En sann glede å kunne bringe noe fra en vag ide til et ferdig produkt! Noe produseres som «standard» produkter og er lagervare, mens andre er ment for å lage til personlige produkter for kunden. Eksempelvis med navn, adresser, slagord osv.

MERK:

En oversikt over tilgjengelige produkter og demoprodukter vil bli tilgjengelig om litt. Det jobbes med en effektiv løsning for dette. Inntil videre kan dere ta lese om forkjsellige produkter under, og ta kontakt på epost, sms, telefon, facebook for mer informasjon og bestilling.

Noen av produktene som er levert til kunder tidligere.

Dørskilt:

Dørskilt er et personlig produkt, og designes fra bunnen av til hver kunde etter kundens ønsker og ideer. Fortell meg litt om deg selv, eller den/de som skal få dørskiltet, og jeg kommer med et par forslag til design. Om ikke du som bestiller har en egen skisse eller konkret ide vi kan jobbe med. Jeg setter ikke igang produksjon uten at vi er 100% enige om designet.

Klubbskilt:

Skilt til klubben, jobben, foreningen eller liknende?
Dette er «one off» jobber hvor hver jobb er like unik som kunden.
Skiltene kan ha ekstra utskjæringer (se eksempel), bestå av en dedikert logo, spesialtilpasset tekst, andre former for overflatebehandlig enn på andre produkter.
Her er det kun fantasien som setter grenser!

Postkasseskilt:

Metallskilt til postkassen din, gravert med ønsket tekst og eventuell logo/tegn.
Kan leveres i flere farger, og flere utførelser. Standard størrelse på 85x55mm. Leveres med ferdig montert _kraftig_ tosidig tape på baksiden slik at du kan feste det på postkassen din med en gang du mottar det!
Fast pris: 99,- + porto.

Dekor og interiør:

Forskjellige produkter for å pynte opp hjemmet, kontoret, barnerommet osv. Dette er utskjæringer med og uten farger, som leveres i standard design. Om ønskelig kan selvfølgelig alle design endres om dette er ønskelig, både med utforming og farger.
Disse produktene er generelt sett lagervarer som kan sendes ut til kunden eller henstes på kort varsel.

Gaver:

Ønsker du å gi din kjære, barn, barnebarn, kollega, venn en personlig gave? Her finner du mange design som vil bli tilpasset personlig med navn, dato, stedsnavn etc. etter kundens ønske. Kan også leveres i trehvit utførelse eller farget etter ønske. Mange gaver passer generelt, men det finnes også tilpassede gaver til eks Valentines, fødselsdag, bryllpsdag, generelle jubileum og andre spesielle dager.

Dine egne ideer:

Har du en idé du ønsker å få designet og laget? Ut fra enkel forklaring, skisse etc kan det meste graveres, skjæres, monteres og lages. Kun fantasien setter grenser for dine ideer! Ta kontakt for en uforpliktende prat og et fremtidig samarbeide!

Et uvalg av produktene kan sees her.
Bestilling sendes på epost!

Smarbeidspartnere/Bedriftskunder:

Jeg inngår gjerne en samarbeidsavtale med din bedrift for levering av produkter. Enten det er enkeltprodukter eller snakk om flertall. Dørskilter, navnebrikker/skilt, logoer osv. Alt er mulig! Ta kontakt allerede i dag for en uforpliktende prat og godt tilbud!
(Lokale bedrifter vil få prioritet i produksjon)

Som nevnt blir det benyttet lokale levrandører så lenge jeg kan, og må det handles utenfor bygda vli jeg strekke meg langt for å kunne benytte både norske levrandører OG norskproduserte produkter i min produksjon. Det å benytte seg av lokale aktører er noe som er viktig for meg. Da er man med på å bygge opp lokal økonomi, handel og industri, og forhåpentlig vis skape enda flere arbeidsplasser også!
Det oppfordres til at alle som kan også gjør det samme og støtter lokalsamfunnet sitt!

Alle bedrifter som inngår avtaler vil få en lenke og en kort kommentar på denne siden om det er ønskelig. Lokale bedrifter vil automatisk havne øverst på listen!

Ørje sentrum

Foto: Marker Kommune

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.