Fra tid til annen hender det at kunder kommer med sin gamle PC og ønsker innbytte, andre ganger kjøpes det brukte maskiner for reprasjon og videresalg. Samtidig hender det at det blir noe demobrukt utstyr stående. Dette inkluderer også ekstrautstyr og tilbehør til data.

Under vil dere kunne se til en hver tid hva som er til salgs innen denne kategorien, og hva som kommer for salg innen kort tid.

Merk:
Alt som kommer for videresalg er grundig rengjort, og harddisker er grundig formatert eller fjernet i sin helhet. Generelt leveres maskiner uten operativsystem om ikke annet er angitt i annonsene.

Følgende utstyr er under klargjøring og kommer for salg i Februar:

2 stk HP bærbare PC’er.
1 stk HP stasjonær PC.

Bestillings og betalingsinformasjon

Dersom du ønsker å bestille en eller flere av de annonserte varene på denne siden, sender du en bestilling via epost med varenumrene du ønsker å kjøpe, samt adresse dette skal sendes til. Deretter vil du få en epost tilbake med detaljert faktura som inkluderer frakt. Når denne er registrert betalt vil varene bli sendt fortløpende.
Det er selvfølgelig mulig å hente etter avtale også!
NB: Det sendes ikke mot postoppkrav.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.