Nettsider og pakkeløsninger

Det er mange som ønsker seg en nettside, men kanskje ikke har kunnskap eller tid til å sette opp slikt.
Kanskje du også ønsker deg en helt personlig epost? «Ditt-navn@Ditt-etternavn.no» er lett å huske for alle!

Jeg kan tilby enkelt-tjenester og pakkeløsinger, alt etter hva du selv ønsker å benytte deg av.

Vil du bare ha en enkel blogg på din egen nettadresse? Har du et borettslag eller kanskje en liten bedrift som trenger en nettside, epost og side på facebook? Kanskje en nettside for klubben din med et eget diskusjonsforum? Eller bare en enkel nettside for familien? Ja, det aller meste er fult mulig!

Du som kunde tar kontakt og forklarer hva du ønsker, og så kommer vi sammen frem til en løsning som passer akkurat deg og ditt behov!

Om du som kunde ønsker, kan vi også sette opp et møte i etterkant for en full innføring av alle funksjoner av produktet slik at du blir mest mulig selvhjulpen, eller du kan bestille tjenester for teknisk vedlikehold og support for ettertiden slik at du kun trenger å ta kontakt og så hjelper jeg deg med det du trenger.

Eller kanskje du bare ønsker hjelp til å sette opp en side eller gruppe på facebook? Det er også fult mulig.

Jeg benytter meg i hovedsak av One.com som leverandør av domene, webhotell og epost, men andre leverandører kan selvfølgelig benyttes. Da mot et lite tillegg i pris siden jeg da sannsynlig vis må sette meg inn i et nytt system.

Priser begynner rundt 4500,- og vil variere etter hva løsninger du ønsker å benytte og hvor stor siden din skal være.
Avgifter for registrering av domene, webhotell og eventuelle andre tjenester kommer i tillegg og faktureres sammen med resten av din bestilling (vil bli spesifisert).
Husk at domener og webhotell har en årlig avgift som forhåndsbetales for 12måneder av gangen. Dersom denne ikke betales vil tilbyder (One.com eller den du selv velger å benytte) avslutte ditt abonnement og dine data vil gå tapt.
Egne regler gjelder for .no domener og privatpersoner. Mer informasjon kan finnes på Norid.no

Ta kontakt allerede i dag for et uforplikende tilbud!

NB:
Enklere tjenester som feks å bare sette opp en facebook side eller gruppe er betydelig billigere!

Prisliste for alle tjenester m.m. kommer.

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.