Meny Lukk

Kontakt

Dersom du ønsker å komme i kontakt med meg er det flere måter å gjøre dette på. Alle henvendelser vil normalt bli besvart innen 24 timer på ukedager, og noe lengre svartid på helger.

Telefonen vil ikke bli besvart i helger og på røde dager om ikke annet er avtalt.

Basmoen’s Servicetjenester

Telefon: (+47) 47 13 18 39

Epost: firmapost@basmoen.no

Adresse:
Rudsveien 100, 1870 Ørje
(GuleSider) (Google Maps)

Kontaktskjema er nok den sikreste måten å nå meg på. E-posten sjekkes alt for ofte, hele døgnet. Alle henvendelser vli besvares så snart som mulig. Husk å fylle ut skjemaet så nøye som mulig så det er lettest mulig for meg å besvare meldingen din.

COVID Informasjon

Grunnet høyt smittetrykk både lokalt og regionalt vil jeg ikke tillate oppmøte på adressen, og vil heller ikke gjøre noen avtaler for personlige møter den nærmeste tiden. Jeg vil også sørge for å til en hver tid følge gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer i forhold til smittevern!

Jeg vil gjøre en ny vurdering iløpet av den første uken i Januar om jeg vil endre min praksis i forhold til smittevern.
Det lokale smittetrykket sammen med lokale tiltak for smittevern til vere gjeldende for min avgjørelse da.

Ta godt vare på dere selv der ute! Hold avstand, bruk munnbind, hold deg hjemme og ta en test om du er i det minste tvil om du er smittet. Sammen kan vi stå av stormen og igjen kunne leve normalt og møtes innen vi glemmer hvordan det en gang var å kunne møtes på café!

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
LinkedIn
Share