Meny Lukk

Tjenester

Jeg ønsker å tilby flere tjenester til mine kunder, og fokuserer i all hovedsak på privatmarkedet. Men mindre bedrifter og organisasjoner er også aktuelle som kundebase.

Bilde fra Pixabay

Mitt hovedområde vil være Marker og nærliggende områder som Mysen, Askim, Rakkestad, Trøgstad, Rømskog, Aremark. Andre områder utover disse er også aktuelle, men ikke hva jeg har hovedfokus på og kommer ikke til å med hensikt reklamere utover dette.

Kunder fra hele landet er forøvrig velkomne for å nytte mine tjenester.
Det er med dagens teknologi veldig enkelt å jobbe med og samarbeide med personer over hele verden.

Velg fra nedtrekksmenyen for å se mer om hvilke tjenester jeg tilbyr, og ta kontakt via telefon eller epost om du har noen spørsmål eller ønsker å gjøre en avtale.

Dersom jeg skulle motta forespørsel om en oppgave jeg anser at jeg selv ikke har nok kompetanse til å utføre vil jeg alltid henvise til kyndige verksteder eller personer som kan påta seg akkurat din oppgave.

Bilde av Pixabay

Frakt
Selv kommer jeg utelukkende til å benytte Posten og Bring til å sende pakker fra meg.
Grunnen er gjentatte dårlige erfaringer med flere andre alternativer. Billigst er ikke nødvendigvis best!

Det er et fraktalternativ til, men ikke like praktisk for en laptop eller harddisk kanskje. Men, dersom du har behov for frakt av biler, tilhengere, utstyr, maskiner etc eller har behov for å leie en tilhenger, bil eller verktøy? Til dette formålet, har jeg samarbeid med Marker Frakt og Utleieservice AS om dette. Ta kontakt med meg, eller direkte med dem, så løser det seg! (De omsetter også biler, tilhengere, ATV’er, verktøy m.m.)

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
LinkedIn
Share