Slikt kan skje mens man jobber?

Jeg varslet for litt siden at jeg kom til å gi denne nettsiden en makeover og gjøre den bedre for både meg og dere på alle vis. Og, nå har jeg endelig funnet litt tid til å jobbe med dette innimellom jobb, helse og familielivet.

Derfor vil jeg allerede nå varsle om at det kan forekomme litt nedetid nå og da frem til den nye siden er klar.

Det kan være forskjellie årsaker til at jeg stenger ned siden, som eksempelvis å teste enkelte funksjoner jeg kommer til å implementere her i den nye siden, eller at jeg rett og slett klarer å gjøre en feil underveis og siden går skikkelig på trynet før jeg rekker å rette feilen etter meg igjen.

Underveis i hele prosessen vil jeg garantere at eventuelle personopplysninger i databasen ikke vil bli berørt av dette på noe vis, og de ligger trygt forvart i en sikret database.

//Basmoen

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.