Ting Tar Tid! (Beklager!)

[et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»4_4″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Ting Tar Tid! (Beklager!)

Det gikk ikke helt som planlagt dette,
men nå er man snart i mål!

[/et_pb_text][et_pb_divider _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″ min_height=»19.8px»][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» column_structure=»1_2,1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_image src=»https://usercontent.one/wp/www.basmoen.no/wp-content/uploads/2022/10/dataservice.jpg?media=1668599862» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» title_text=»dataservice» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Det jobbes og det jobbes!

Denne gangen er det jeg som har måttet søke støtte, og nå begynner endelig de siste bitene å falle på plass.

Dette med nettbutikk er noe helt nytt for meg, og det er en bratt læringskurve som bare må forseres.

En meget nyttig lærnigsprosess, helt klart, men også ganske frustrerende. Det er ikke uten grunn at jeg til nå ikke har ønsket å tilby mine kunder å sette opp nettbutikk for dem.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»4_4″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Når det kommer til nettbutikk er det mer enn bare noen linjer med tekst som skal falle på plass i puslespillet en nettside oftest er. Og, når man ikke har noen som helst erfaring med dette konseptet fra før koster det mye tid og frustrasjon.

Det er også mye mer enn bare selve nettbutikken som skal på plass. Det er også ekstra sikkerhet og personvern som må taes i betraktning. Man må forsikre seg dobbelt og dobbelt av dobbelt at man ikke har gjort noe feil, og sette ekstra tiltak for at det ikke skal komme noe data om kundene på avveie.
Det er meget strenge regler rundt personvern, og det er ikke akkurat DER man ønsker å trå feil i prosessen!

Nå begynner jeg å få denne prosessen ferdig på min egen nettside, og jeg har allerede en kunde stående i kø for å få opp sin nettbutikk også som skal startes på så fort jeg selv er ferdig.

Samtidig, skal jeg hive meg på et ekstra kurs i dette, så jeg kan tilegne meg enda mer kunnskap og kunne tilby dere enda bedre løsninger!

(Jeg har enda kapasitet til en til to kunder til på nettsider, men ikke nettbutikk! Ta kontakt for prisoverslag!)

Jeg ser for meg at jeg klarer å ha min egen nettbutikk åpen og klar rundt 10.Desember, forsiktig balansert mellom andre kunder og familielivet.

Takk for tålmodigheten alle sammen!

Produkter som allerede kan sees i nettbutikken kan bestilles via epost, sammen med MYE mer!
Har du noen spesielle produkter du lurer på, sender du meg en epost og så skal vi finne en skreddersydd løsning akkurat for deg!

På gjensyn!

//Basmoen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.