Høytid, familietid og juleferie!

[et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» column_structure=»1_2,1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Høytid og familietid

Julen er ankommet, og også slutten av dette året…

Julen er en tid for familie, venner, samhold og ikke minst hjelpe de som måtte trenge det også!

I julen skal man ikke måtte tenke bare på jobb og plikter, man må huske å tenke litt på helsen sin også. Hvile og lade batteriene, og tenke på noe annet… Dersom man kan gjøre dette da selvfølgelig.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_image src=»https://usercontent.one/wp/www.basmoen.no/wp-content/uploads/2022/12/rMigQbGHo9pWhhlsGERf9-transformed.jpeg?media=1668599862» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» alt=»Geek Santa» title_text=»Geek Santa» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»4_4″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Derfor legger jeg bort tastatur, verktøy og andre ting for hele julen.
Nå skal batterier lades, og det skal tilbringes ekstra mye tid med samboer, barn og øvrig familie og venner. Det skal hviles, det skal trenes, det skal lekes og hviles litt til.

Jeg vil takke alle som har vert med og støttet meg med oppstarten av dette foretaket og prosjektet i form av støtte og gode ord, som kunder og samarbeidspartnere.
Uten all støtten hadde jeg ikke klart å holde dette gående i ett helt år!
Tusen tusen takk alle sammen!

I oppstarten var alt spennende og nytt, selv om jeg hadde valgt å holde på med noe jeg har mye kunnskap om og har vært min hobby «hele livet»! Men, dette har jo gått strålende og over all forventning!
Ikke at aktiviteten har vert så stor som jeg først så for meg, men det har vært mer enn nok for meg i en oppstartsfase som jeg har strukket ut en del. Helsen har blitt ivaretatt, akkurat som planlagt. Jeg var litt redd for at jeg skulle gå på for hardt, noe jeg har litt lett for å gjøre, men nå har jeg funnet meg en gyllen balanse som ser ut til å fungere godt.

Nå denne julen skal jeg altså lene meg helt tilbake og slappe av.
Derfor vil ikke telefonen besvares uten avtale i julen. Dere må gjerne sende en SMS eller epost, så skal jeg ta kontakt så fort jeg har muligheten til det. Etter avtale da, og jeg har tiden til det, så kan det gjøres en avtale også i julen.

Eventuelle bestillinger som måtte komme inn iløpet av julen, vil ikke bli behandlet før 2.Januar, fortløpende i kronologisk rekkefølge derfra.

Jeg må meddele nå (det kommer mer informasjon om dette i Januar) at det blir noen endringer her og der på nyåret. Ikke store endringene, men litt blir det. Så er dere klar over det.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» column_structure=»1_2,1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_image src=»https://usercontent.one/wp/www.basmoen.no/wp-content/uploads/2021/12/Logo-B_Facebook_page_profilepicture.png?media=1668599862» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» title_text=»Logo-B_Facebook_page_profilepicture» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Så, da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en riktig god jul, og et godt nytt år!

Vi snakkes i 2023!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.