1 år unnagjort! Tusen takk!

[et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» column_structure=»1_2,1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Takk! Takk alle sammen!

Takk alle kunder, familie og venner for støtte igjennom mitt første år som næringsdrivende i det som generelt er en tøff tid for de aller fleste bransjer.

Nå har jeg altså lagt mitt første år bak meg, og jeg har over hodet ingen grunn til å klage!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»1_2″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_image src=»https://usercontent.one/wp/www.basmoen.no/wp-content/uploads/2023/01/images.jpg?media=1668599862» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» alt=»1year» title_text=»1year» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ theme_builder_area=»post_content» _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default»][et_pb_row _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content»][et_pb_column _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» type=»4_4″ theme_builder_area=»post_content»][et_pb_text _builder_version=»4.19.1″ _module_preset=»default» theme_builder_area=»post_content» hover_enabled=»0″ sticky_enabled=»0″]

Jeg må inrømme at det var med stor usikkerhet jeg sendte inn papirene til Brønnøysundregistrene for litt over ett år siden. Å drive egen bedrift var noe jeg lenge hadde ønsket å gjøre, men jeg var også veldig usikker.
Selv om det å inneha og drive et lite ENK er mye simplere enn feks et AS, så var det fortsatt veldig mye nytt for meg å sette meg inn i.
Alt fra lovverk til regnskap, det aller meste var helt nytt for meg, mens bittelitt hadde jeg vert borti fra tid til annen fra før av. Så her startet man så og si med HELT blanke ark!

Til tross for dette, og utfordringene helsen gir meg kombinert med å være familiefar oppå der igjen, så synes jeg faktisk dette har gått ganske så bra!
Selvfølgelig kunne tallene ha vært en god del bedre, men som en myk start hvor jeg måtte sette meg inn i så mye nytt på en gang, bygge kunegrunnlag, skaffe levrandører og avtaler m.m. så har jeg ingen grunn til å klage heller.
Det kunne ha blitt så mye mye værre enn dette!

Første del av min 5-års plan er altså gjennomført!
Det aller viktigste punktet i del 1 var å ta en vurdering om videre drift, og det er soleklart at det blir! Og, det skal satses mer dette året i forhold til hva jeg gjorde i året som gikk.
Et annet punkt som står på planen etter det første året er å vurdere hva som skal skje innen driften, områder det skal satses på, noe som er veldig viktig for økonomien.
Og, jeg har tatt noen tøffe valg her som ikke helt var planlagt i begynnelsen. Men, det er for å lette jobben en god del for meg selv, samt å gjøre det litt enklere for dere som kunder også. (Mer om dette kommer i et innlegg litt senere.)

Igjen vil jeg si takk for all støtte og ikke minst tålmodighet!
Uten alle dere der ute hadde dette aldri gått slik det har gjort!

 

På gjensyn alle sammen!

//Basmoen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.