Tusen takk!

Det er på høy tid å takke dere alle der ute og komme med en bitteliten oppdatering!

Tusen, tusen, tusen takk for all støtte igjennom oppstarten av foretaket!

Jeg hadde ikke forventet så mye støtte og gode ord som det kom i forbindelse med oppstarten!
Det er nesten litt overveldende, og jeg har ikke ord. Eneste jeg kan si er TAKK!

Jeg valgte å starte opp dette foretaket når jeg i November ’21 ble 100% uføretrygdet og gjorde min livslange hobby til en biinntekt ved siden av trygden for å kunne hjelpe samfunnet rundt meg (på mitt vis) og samtidig holde meg selv i aktivitet og opprettholde det sosiale som fort kan bli borte i en slik situasjon.

Oppdrag har ikke latt vente på seg, og det er allerede et par faste kunder på listen her, samt flere kunder som står i «kø» for å få utført sine oppdrag. Jeg må bare beklage litt ventetid, men jeg må jobbe etter hva helsa tillater og er evig takknemlig for deres tålmodighet. At jeg stadig får høre at kunder heller velger lokal arbeidskraft fremfor de større aktørene i nabobygdene og på nett er helt fantastisk! Det er viktig å støtte de lokale, og jeg gjør det selv også så langt det bare lar seg gjøre!

Nå er det sommer, og høytid for hageredskaper, og det har jeg merket godt!
Service, servicedeler og spørsmål om gressklippere, trimmere og motorsager er det mest av nå om dagen. Dessverre kan jeg ikke serve dere alle, men jeg henviser «overskudd» videre til andre bedrifter jeg personlig går god for topp service og kvalitet på utførte arbeider.

Delen av driften med webdesign og support går unna det også, og her er det langt ifra stille!
Jeg har allerede 2 nettsider «under beltet», og to til er under utvikling. En for en for en lokal bedrift og en for en lokal organisasjon. Det kommer litt i en portefølje her etterhvert som kunder samtykker til det (personvern er meget viktig!)

Dataservice har det også vert noe av, samt mersalg og oppgraderinger. Det er virkelig gøy å kunne jobbe med denne hobbyen! Jeg ser at det ikke er så veldig mye av dette på denne tiden av året, og satser på en oppgang her mot høsten igjen.

Så, igjen; tusen tusen takk for all støtte fra kjente og ukjente, og tusen takk for alle oppdrag så langt!
Det er for dere jeg gjør dette, og dere gjør det mye lettere for meg å fortsette!

//Basmoen

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.