En overhaling må til!

Altså, alt til sin tid… og nå er det min egen tur! Man må utnytte «dødtiden» godt!

Jeg var til å begynne med veldig fornøyd med dette designet, men om ikke lenge nå kommer det nytt design som gør det litt lettere for dere besøkende å finne frem her, samtidig som nettsiden laster raskt og er rask å navigere for oss alle. Hva sier dere? Skal jeg gå for det?

Ikke at det er noe galt med det designet jeg har brukt til meg selv her, men når jeg laget en nettside for en kunde her, så ble jeg såpass fornøyd med løsningen jeg brukte der at jeg rett og slett fikk lyst på en liknende løsning selv.
Nå driver jeg og kunden i to vidt forskjellige bransjer, men designet kan adopteres videre med enkel grep.

Har du selv ønske om nettside? Jeg har kapasitet til å påta meg nytt prosjekt fra ca 15.Sept.
Ta kontakt allerede i dag for å gjøre en avtale!

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.